Kundvagn

Australien

2 Erbjudanden om erbjudanden

Det är inte många som känner till de fantastiska attraktionerna som Australien har förutom populära turistattraktioner som Sydney, Melbourne. Några av Australiens mest eftertraktade turistattraktioner inkluderar Fraser Island, Sydney Harbour Bridge, Great Barrier Reef, Scenic World, Kakadu National Park, Sydney Opera House, Port Arthur, Uluru-Kata Tjuta National Park, Amp Tower Centrepoint, National Gallery of Australia, Gold Coast, Ocean Road etc.

Great Barrier Reef :En av de mest besökta turistplatserna i Australien är Great Barrier Reef som också anses vara den mest välskyddade marina platsen i hela världen. Revet ligger nära Queenslands norra kust och sträcker sig 2000 kilometer.
Stora barriärrevet med sina imponerande korallstrandsöar erbjuder en himmelsk upplevelse för naturälskare. Dykare och romantiker anser att det pulserande och färgglada undervattensrevet är en fantastisk upplevelse för ögonen.

Sydney Opera House: Sydney Opera House byggdes av den berömda danske arkitekten John Utzon på 1900-talet och är en annan världsberömd turistattraktion som drar ett antal turister från hela världen. UNESCO har skrivit in Sydneys operahus som världsarvsbyggnad den 28 juni 2007. Människor från hela världen flockas till Australien med huvudsyftet att få en glimt av detta konstnärliga monument som också är en australisk ikon.

Uluru: Att besöka Uluru, Australiens berömda och ikoniska stenmonolit är en unik upplevelse. Den är mer känd som Ayers Rock och det bästa med den här stenen är att den ändrar färger när dagen går. Uluru som är 348 meter hög, 3,6 kilometer lång och 1,9 kilometer bred är den näst största stenen i universum.

Sydney Harbour Bridge: En annan anledning att besöka Australien är att ta en titt på den världsberömda strukturen av Sydney Harbour Bridge. Den här bron öppnades år 1932 och sedan dess fortsätter den att vara en av Australiens främsta attraktioner förutom att vara anknytningsfaktorn för det centrala affärsdistriktet i Sydney och hamnens norra strand.

Gold Coast: Det populäraste australiensiska turistmålet är Gold Coast i Queensland. Gold Coast är en av de främsta anledningarna till att Australien är ett drömresemål. Gyllene stränder under den lugnande solen gör det till ett paradis för smekmånadsresenärer. Den 30 plus kilometer långa sträckan av gyllene strand är det som lockar utländska turister att tillbringa sin drömsemester här i Australien.

Ocean Road: Den berömda Ocean Road är den berömda kustvägen som leder till Australiens tolv apostlar och den fortsätter att vara en av de största attraktionerna i Australien. Great Ocean Road byggdes till minne av de dödade soldaterna under första världskriget. Denna historiska väg leder en resenär till den berömda Philip Island där man kan få en glimt av pingvinerna.

Rundtur till Australien Hitta mer

20% AV
0 Recension

Från

$ 240.00

Datum

1 October 2019

Avresa

Australia

Cairns Resor

5 dagar
0 Recension

Från

$ 150.00

Datum

28 October 2023

Avresa

Cairns QLD, Australia