Kundvagn

Syd Amerika

2 Erbjudanden om erbjudanden

Andinstoppar, Amazonas regnskog, patagoniska glaciärer, inkaruiner, koloniala städer, vita sandstränder och svindlande nattliv: Sydamerikas underverk sätter scenen för otroliga äventyr.

Från Andernas snöklädda toppar till Amazonas böljande vattenvägar sprider Sydamerika en bländande mängd naturliga undrar. Det här är en kontinent av frodiga regnskogar, höga vulkaner, dimmiga molnskogar, benturtorra öknar, kanjoner med röda klippor, isblå glaciärer och solkyssta stränder. När landskapen går, finns det inte många andra platser på jorden som erbjuder så mycket variation.

Detta är en av världens fantastiska musikdestinationer. Ingenting kan jämföras med att höra rytmerna från colombiansk salsa, brasiliansk samba, argentinsk tango och andinsk folkmusik på den plats där de föddes. Buenos Aires kvava milongas (tangoklubbar), Rios sjudande garrafeiras (danssalar), Quitos salsotecas (salsaklubbar) – alla fantastiska ställen att jaga hjärtat av lördagskvällen. Ändå är detta bara början på en fantastisk musikalisk odyssé som omfattar peruanska trovas, själfulla ecuadorianska passillos, snabbsteg brasilianska forró, virvlande venezuelanska < em>merengue, steelpan-guyansk trumspel, paraguayansk harpmusik och mer. Det är bara att kasta sig in – även om du kanske vill ta en danskurs på vägen!

Sydamerikas mångfald slutar inte med geografi. Du hittar koloniala städer där kullerstensgator leder förbi förgyllda kyrkor och ståtliga torg lite förändrats sedan 1700-talet. Du kan pruta om färgglada textilier på inhemska marknader, dela måltider med traditionella invånare i regnskogen och följa de dunkande rytmerna från afro-brasilianska trumkorps. Sydamerika är hem för en häpnadsväckande variation av levande och antika kulturer, och att uppleva det från första hand är lika enkelt som att dyka upp.

Du kan vandra förbi uråldriga tempel som först lades ner av inkafolket, beskåda den imponerande kraften i Iguazúfallen eller tillbringa dagen med att titta på vilda djur från en utgravd kanot på en av Amazonas otaliga igarapés (smala vattendrag). Du kan trampa ner på Andinska vägar med mountainbike, åka forsränning på floder av klass V och surfa på fantastiska raster utanför båda kusterna. Och när du tror att du har upplevt allt, bege dig till de dramatiska landskapen i Tierra del Fuego, gå öga mot öga med extraordinära varelser på Galápagos och klättra uppför bordsmarkerna i Gran Sabana för ett panorama som verkar rakt ut från den mesozoiska eran.

Rundtur till Syd Amerika Hitta mer

Amazon Resa

5 days
0 Recension

Från

$ 136.50

Datum

1 January 1970

Avresa

Amazon
0 Recension

Från

$ 110.00

Datum

30 July 2020

Avresa

Orlando, FL, USA